مطالب با موضوع مطالب

افزودن دستمه جمعی مقدرا با استفاده از خط فرمان در SPSS ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

مقدار دهی در SPSS به خاطر داشته باشید که بین یک برچسب متغیر و یک برچسب ارزش(مقدار دهی) یک تفاوت مهم وجود دارد. فکر می کنم از برچسب متغیر به عنوان سوال کلی سوال می شود، در حالی که برچسب ارزش پاسخ است. برای این مثال فرض کنید یک متغیر تحت عنوان Age_Group دارید و در نظرسنجی شما گزینه های زیر را داشتید: < -26 27-50 51+ برای افزودن یا تغییر برچسبهای ارزش از نحو زیر استفاده کنید: value labels age_group 1"<" 2"-26" 3"27-50" 4& .

افزودن یا تغییر برچسب های متغیرها در SPSS ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

افزودن یا تغییر برچسب های متغیرها در SPSS اکنون که ما طریقه نامگذاری متغیر را توضیح داده ایم، مهم است که درک نحوه اضافه کردن اطلاعات بیشتر به یک برچسب متغیر موجود (یا تغییر کامل آن) را بدانیم. افزودن یا تغییر یک برچسب متغیر ساده است. برای اضافه کردن برچسب فارسی کافی است که در قسمت لیبل توضیحات فارسی آن را بنویسید به طور مثال برچسب متغیر Fake_Var1 " متغیر جعلی 1 من". اگر می خواهید یک بار متغیرهای چندگانه را اضافه یا تغییر دهید، به سادگی آنها را در خطوط &n .

تغییر نام متغیرهای SPSS ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

متغیرهای SPSS یک قرارداد نامگذاری بسیار خاص را دنبال می کنند. اولین کاراکتر باید یکی از کاراکترهای زیر باشد: @، #، یا $.   و این کاراکترها می توانند تقریبا هر ترکیبی از حروف، اعداد، کاراکترهای بدون نقطه گذاری باشد به دلایلی که فراتر از محدوده این پست است، بهترین توصیه ای که می توانم به شما بدهم این است که متغیر خود را با یک نام شروع کنید. و به یاد داشته باشید، شما نمیتوانید نام متغیر خود را با یک شماره شروع کنید! برخی از کاراکترهای  رایج که می بینم افرادی .

ایجاد و مدیریت متغیرها با استفاده از SPSS ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

در سال 1968، SPSS برای بسته های آماری  علوم اجتماعی بود، اما این روش تجزیه و تحلیل داده ها از آن زمان به طور گسترده ای توسط بسیاری از زمینه های دیگر نیز پذیرفته شده است. SPSS می تواند برخی از گزینه ها جهت کار با داده ها را ارائه دهد، اما تنها اگر شما پرسشنامه یا داده های پایان نامه و مقالات  خود را برای استفاده از این نرم افزار جمع آوری و  تنظیم کرده اید. SPSS می تواند یک ابزار عالی برای شما باشد که می خواهید بینش پیشرفته تری را در مورد نتایج بررسی خود به دست آورید .

SPSS چیست؟ ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

SPSS چیست؟ SPSS برای Package آماری علوم اجتماعی است و توسط محققین مختلف برای تجزیه و تحلیل داده های پیچیده آماری استفاده می شود. بسته نرم افزاری SPSS برای مدیریت و تجزیه و تحلیل آماری داده های علوم اجتماعی ایجاد شده است. این  نرم افزار در ابتدا در سال 1968 توسط SPSS Inc. راه اندازی شد و بعد از آن در سال 2009 توسط IBM منتشر شد. آمار رسمی IBM SPSS Statistics نامیده می شود، بیشتر کاربران به عنوان استاندارد جهانی برای تجزیه و تحلیل داده های علوم اجتماعی هنوز به SPSS مراجعه می .

انجام خدمات حرفه ای اس پی اس اس(Professional SPSS Servi ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

خدمات SPSS ما عبارتند از:      طراحی پرسشنامه      جمع آوری داده های      تنظیم فرضیات و اهداف      ورود به پایگاه داده SPSS، تمیز کردن و ادغام      تعریف متغیر      تجزیه و تحلیل آماری بر اساس نیازهای شما      نوشتن گزارش تفسیری      ارائه خروجی و داده ها در زمان مشخص شده    ما مفتخریم که به شما ا .

یک کارشناس spssاستخدام کنید ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

تجزیه و تحلیل داده ها برای پایان نامه/ یک کارشناس استخدام کنید آیا شما یک محقق پیشرفته هستید که نیاز به استخدام یک متخصص تجزیه و تحلیل داده ها دارید؟ شرکت ما شناخته شده است که ارائه بهترین خدمات تجزیه و تحلیل داده ها را به محققان و دانش آموزان که به دنبال بسته های آماری با تجربه متخصصان علوم اجتماعی در تجزیه و تحلیل داده ها هستند ارائه می دهد. برای بسیاری از دانشجویان در سال های آخر، لازم است که مقالات پژوهشی، پایان نامه ها، یا پروژه های سنگین را ارائه نمایند. تجزیه و تحلیل داده ها پر .

سؤالات سنجش مطلوبیت کل مدل ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

سؤالات سنجش مطلوبیت کل مدل شماره سؤالات سنجش مطلوبیت مدل میزان موافقت خیلی کم کم متوسط زیاد خیلی زیاد 1 الگوی طراحی شده دارای جامعیت (توجه به همه ویژگی­ها) است       .

حجم نمونه لازم برای انجام معادلات ساختاری ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

      در مورد حجم نمونه لازم برای انجام معادلات ساختاری در میان محققان ،اجماعی وجود ندارد. بعضی از محققان با این استدلال که روش مدل سازی معادلات ساختاری” تا حدود زیادی با برخی جنبه های رگرسیونی چند متغیری شبیه است،استفاده از اصول تعیین حجم نمونه در تحلیل رگرسیون چند متغیری ، برای تعیین حجم نمونه در مدل یابی معادلات ساختاری را پیشنهاد می کنند. ۵q<=n<=15q که در آن : q=تعداد متغیرهای مشاهده شده (گویه های پرسشنامه) و n حجم نمونه است. ب .

نظريه کنترل خويشتن رم ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

نظريه کنترل خويشتن رم: اين مدل نظري با مشاهدات آزمايشي شروع شد که نشان مي دادند که همبستگي ناچيزي بين عملکرد واقعي و ارزشگذاري آزمودني‌ها و نيز بين عملکرد و ميزان پاداشي که به خود مي‌دهند، وجوددارد. آزمودني‌هايي که به خودشان رتبه هاي پايين موفقيت و نمرات پايين خود- پاداش دهي دادند، عملکردشان از کساني که ميزان پاداش زيادي به خود داده و عملکردشان را بالا ارزشگذاري کرده بودند، بدتر نبود (کلارک و فربورن؛ترجمه: کاوياني، 1380).  رم بر همين اساس معتقد است که کنترلي که افر .

نظريه‌هاي افسردگي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

نظريه‌هاي افسردگي نظريه زيستي: ارقام بدست آمده از بررسي هاي دوقلوهاي يک تخمکي حاکي از ميزان تشابه يا همگامي 70 درصد، در دوقلوهاي دوتخمکي 20 درصد و در دوقلوهاي يک تخمکي که جدا از يکديگر بزرگ شده اند 66 درصد است. يافته هاي حاصل از بررسي فرزندخوانده ها نيز تاييد گر تاثير عوامل ارثي در سبب شناسي اين اختلال است.بررسي خانوادگي در مورد افراد مبتلا به اختلال يک قطبي، نشانگر افزايش خطر ابتلاي خانوادگي به اختلال يک قطبي است و خطر کلي ابتلا براي بستگان درجه اول حدود 7 درصد است. هر چه سن شيو .

مداخله‌هاي در بر گيرنده ذهن‌آگاهي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

مداخله‌هاي در بر گيرنده ذهن‌آگاهي   رفتار درماني ديالكتيك[1] : رفتاردرماني ديالكتيك (DBT) رويكردي چندوجهي به درمان اختلال شخصيت‌مرزي است (لينهن، 1993). اين روش بر جهان‌بيني ديالكتيكي استوار است كه در آ‌ن فرض مي‌شود، واقعيت  از نيروهاي متضاد تشكيل شده است. تركيب اين نيروها منجر به واقعيت جديدي مي‌شود كه به نوبة خود از نيروهاي متضاد در يك فرآيند مستمر تغيير تشكيل مي‌شود. در DBT مركزي‌ترين ديالكتيك، رابطة بين پذيرش و تغيير است. .

مداخله‌هاي مبتني بر ذهن‌آگاهي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

مداخله‌هاي مبتني بر ذهن‌آگاهي 1. كاهش استرس مبتني بر ذهن‌آگاهي MBSR:[1] MBSR در پزشکي رفتاري[2] براي طيف گسترده‌اي از بيماران داراي درد مزمن و اختلال‌هاي مرتبط با استرس ايجاد شد. اين برنامه به عنوان يك دوره 8 تا 10 هفته‌اي براي گروههاي بالاي 30 نفر كه در هر هفته 5/2-2 ساعت براي گرفتن آموزش و تمرين ذهن‌آگاهي جمع مي‌شوند، تشكيل مي‌شود. و نيز در اين جلسات دربارة استرس و راههاي مقابله و تكاليف منزل بحث مي‌شود. چندين مهارت ذهن‌آگاهي د .

پرسشنامه افكار خودآيند ATQ ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

پرسشنامه افكار خودآيند ATQ   پرسشنامه افكار خودآيند آزموني است كه براي ارزيابي فراواني اظهارات منفي اتوماتيك در مورد خود است. اين اظهارنظرهاي منفي ناآشكار نقش مهمي در ايجاد، دوام و درمان‌ آسيب­هاي روان-شناختي مختلف از جمله افسردگي ايفا مي­كند. پرسشنامهATQ چهار جنبه از اين افكار اتوماتيك شامل: ناسازگاري شخصي و تمايل به تعبير (PMDC)[1] خود پنداره منفي و انتظارات منفي (NSNE)[2] ، اعتماد به نفس پايين (LSE)[3]، و نااميدي[4]، را مي­سنجد. اين پرسشنامه به خصوص از اين جهت ارز .

پروتوکل درمانی ذهن آگاهی ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

موضوع و رئوس مطالب جلسه اول      -انجام آزمون هاي BDI-DAS-ATQ-WHOQOL      -توضيح کامل پيرامون جهت گيري کلاس ذهن‌آگاهي هنگامي شروع مي‌شود که ما متوجه گرايش خود براي کار در قالب راننده خودکار»‌ مي‌شويم و به اين نتيجه مي‌رسيم تا تلاش خود را براي بيرون آمدن از اين وضعيت انجام دهيم و نسبت به هر لحظه آگاهي يابيم. تمرين توجه سيار و هدفمند در سراسر بدن نشان مي‌دهد که چقدر اين کار ساده و سخت است. در شيو .

ويژگي­هاي دوره منيك و هيپومنيك ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

ويژگي­هاي دوره منيك و هيپومنيك: وجود دورة خلقي كه به طور غير عادي و مستمر بالا، فراگير يا تحريك پذير است و حداقل 1 هفته در دوره منيك و 4 روز در دوره هيپومنيك ادامه دارند. در طول اين دوره­ها، سه مورد از نشانه­هاي زير يا بيشتر ادامه مي­يابند (چهار مورد در صورتي كه خلق فقط تحريك پذير باشد): عزت نفس يا بزرگ منشي كاذب كاهش نياز به خواب پرحرفي بيش از حد پرش افكار يا شتاب افكار حواسپرتي افزايش فعاليت هدفمند يا بي­قراري رواني- حركتي .

اختلال دوقطبي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

اختلال دوقطبي[1]: تجربه شديد و بسيار اخلال­گر شعف افراطي، يا سرخوشي را شامل مي­شود كه احتمالاً جاي خود را به دوره­هاي افسردگي اساسي مي­دهد. ابراز تمام عيار نشانه­هاي افراطي كه تفكر، رفتار، و تهييج پذيري بسيار شديد را شامل مي­شوند و عملكرد اجتماعي يا شغلي را مختل مي­كنند. دوره منيك[2] نام دارد. در برخي موارد فرد مبتلا دستخوش نشانه­هاي روان‌پريشي نظير هذيان‌ها و توهمات مي­شود. امكان دارد فرد ،دوره مختلط[3] را نيز تجربه كند كه با دوره­ايي تقر .

اختلال افسرده‌خويي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

اختلال افسرده‌خويي: همه شكل­هاي افسردگي نشانه­هاي شديدي را كه تا اينجا بحث كرديم در بر ندارند. در برخي از افراد، افسردگي، غمگيني را شامل مي­شود كه به اندازه دوره افسردگي اساسي عميق يا شديد نيست و با اين حال كاملاً ناراحت كننده و با دوام است. افراد مبتلا به افسرده‌خويي دست كم به مدت 2 سال، به برخي از نشانه‌هايي كه افراد مبتلا به اختلال افسردگي اساسي تجربه مي­كنند، مانند اختلال در اشتها، خواب آشفتگي، انرژي كم يا خستگي، عزت نفس پايين، تمركز ضعيف، مشكل تصميم گير .

اختلال افسردگي اساسي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

اختلال افسردگي اساسي: اختلال افسردگي اساسي نشانه­هاي هيجاني دورة افسردگي اساسي، خلق ملول را در بر دارند كه شدت آن از نااميدي­هاي معمولي و هيجان­هاي غم­انگيز گاه و بيگاه زندگي روزمره بيشتر است. اين ملالت مي­تواند به صورت دلتنگي شديد يا بي­علاقگي زياد به جنبه­هاي قبلاً لذت بخش زندگي، پديدار شود. در برخي موارد، علت افسردگي، تجربه داغديدگي به خاطر از دست دادن فردي عزيز است. گرچه افسردگي شديد بعد از مرگ فردي عزيز، طبيعي است، اما چنانچه غم توانكاه بيش از حد طولاني با .

ابعاد کيفيت‌زندگي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

ويژگيها و ابعاد کيفيت‌زندگي عبارتند از: چندبعدي بودن،[1] ذهني بودن،[2] پويا بودن[3] چند بعدي بودن: کيفيت‌زندگي داراي ابعاد متفاوتي است که به هم مربوطند. به طور کلي 3 بعد کيفيت‌زندگي مربوط به سلامت، ابعاد جسمي، رواني و اجتماعي مي باشند. -کيفيت‌زندگي از بعد جسمي: وجود انرژي و توان انجام فعاليت و مراقبت از خود است. -کيفيت‌زندگي از بعد اجتماعي: رابطه فرد با دوستان و خانواده، و عموم مردم را گويند که ابعاد آن شامل نقش ها، روابط اجتماعي، روابط جنسي، فعاليت&zw .

تعاريف کيفيت‌زندگي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

تعاريف کيفيت‌زندگي: تعاريف کلي: کالمن[1] (1984) کيفيت‌زندگي را گستره­اي مي‌داند که اميدها و آرزوها در آن به تجربه درمي‌آيند. فرانز و پاور[2] (1985) کيفيت‌زندگي را رضايت يا عدم رضايت از ابعادي از زندگي فرد مي داند که براي او مهم هستند.گرانت و همکاران[3] (1990) کيفيت زندگي را با ارزيابي مثبت يا منفي فرد از مشخصه ها و خصوصيات زندگي خود در ارتباط مي‌داند.مرکز ارتقا سلامت دانشگاه تورنتو کيفيت‌زندگي را امکانات، فرصتها و محدوديتهايي که هر فرد در .

کيفيت‌زندگي ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

کيفيت‌زندگي تاريخچه:  مفهوم کيفيت‌زندگي به ارسطو بر مي‌گردد. وي شادي را به صورت حالت وي‍ژه­اي از فعاليت‌هاي والاي روح توضيح مي‌دهد و عقيده دارد که خوشحالي نعمتي خدادادي است. لذا انساني كه شاد است به خوبي زندگي مي‌کند و خوب گام برمي­دارد (به نقل از: اندرسون و بوکهاردت[1]، 1999).      واژه کيفيت‌زندگي اولين بار توسط پيگو[2] در سال 1920 در کتابي در مورد اقتصاد و رفاه مورد‌ استفاده قرار گرفت. وي در آن کتاب در .

پرسشنامه خوش بینی تحصیلی ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

پرسشنامه خوش بینی تحصیلی ردیف نظر شما در مورد هر یک از گویه های زیر چه می باشد؟ خیلی زیاد زیاد تا حدی کم خیلی کم 1 فعالیت های ضعیف دانش آموزان را قبول نمی کنم         .

تعیین شدت تاثیر میانجی ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

تعیین شدت تاثیر میانجی  علاوه بر آزمون سوبل، برای تعیین شدت اثر غیرمستقیم از طریق متغیر میانجی از آماره ای به نام VAF[1] استفاده می­شود که مقداری بین 0 و 1 را اختیار می­کند و هرچه این مقدار به 1 نزدیک تر باشد، نشان از قوی تر بودن تاثیر متغیر میانجی دارد. در واقع این مقدار نسبت اثر غیر مستقیم بر اثر کل را می­سنجد. 1-Variance Accounted For   .

آزمون سوبل ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

آزمون سوبل  علاوه بر مطالب ارائه شده در بالا برای آزمودن تاثیر یک متغیر میانجی، یک آزمون پرکاربرد به نام آزمون سوبل نیز وجود دارد که برای معناداری تاثیر میانجی یک متغیر در رابطه میان متغیر دیگر به کار می­رود. در آزمون سوبل، یک مقدار Z-value دست می­آید که در صورت بیشتر شدن این مقدار از 1.96 ، می­توان در سطح اطمینان 95% معنادار بودن تاثیر متغیر میانجی را تایید نمود. .

معیار GOF ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

معیار GOF[1] این معیار مربوط به بخش کلی مدل‌های معادلات ساختاری است. بدین معنی که توسط این معیار می‌توان برازش بخش کلی را پس از بررسی برازش بخش اندازه‌گیری و بخش ساختاری مدل کنترل نمود. وتزلس و همکاران[2](2009) سه مقدار 01/0، 25/0 و 36/0 را به عنوان مقادیر ضعیف، متوسط و قوی برای Gof معرفی نمودند (داوری و رضا زاده، 1392: 98). 2-Goodness of  Fit 3-Wetzels et al   .

معیار تغییرپذیری ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

معیار تغییرپذیری[1] این معیار نشانگر مقدار تغییرپذیری شاخص‌های یک سازه‌ی درون‌زا است که از یک یا چندسازه‌ی برون‌زا تأثیر می‌پذیرد. هر قدر که مقدار این معیار بیشتر باشد، برازش مدل ساختاری مدل نیز بیشتر است. 1-Redundancy  

معیار Q2 ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

معیار Q2 این معیار که توسط استون و گیزر[1](1975) معرفی شد، قدرت پیش‌بینی مدل را مشخص می‌سازد. بدین معنی که اگر در یک مدل، روابط بین سازه‌ها به درستی تعریف شده باشند، سازه‌ها قادر خواهند بود تا تأثیر کافی بر شاخص‌های یکدیگر گذاشته و از این راه فرضیه‌ها به درستی تأیید شوند. هنسلر و همکاران[2](2009) در مورد شدت قدرت پیش‌بینی مدل در مورد سازه‌های درون‌زا سه مقدار 02/0، 15/0 و 35/0 را تعیین کردند (داوری و رضا زاده، 1392: 96). 2-St .

معیار اندازه تأثیر (f2) ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

معیار اندازه تأثیر (f2) این معیار که توسط کوهن[1](1988) معرفی شد، شدت رابطه‌ی میان سازه‌های مدل را تعیین می‌کند. و از شاخص R2 در تحلیل رابطه‌ی میان سازه‌ها کمک می‌گیرد. طبق نظر کوهن، مقادیر 02/0، 15/0 و 35/0 به ترتیب نشان از اندازه تأثیر کوچک، متوسط و بزرگ یک سازه بر سازه‌ی دیگر دارد (داروری و رضا زاده، 1392: 94). 1-Cohen   .

معیار R Squares یا R2 ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

معیار R Squares یا R2 معیاری است که برای متصل کردن بخش اندازه‌گیری و بخش ساختاری مدل‌سازی معادلات ساختاری به کار می‌رود و نشان از تأثیری دارد که ‌یک متغیر برون‌زا بر یک متغیر درون‌زا می‌گذارد. هرچه مقدار این ضریب بیشتر باشد، نشان از برازش بهتر مدل است. چین[1](1998) سه مقدار 19/0، 33/0 و 67/0 را به عنوان مقدار ملاک برای مقادیر ضعیف، متوسط و قوی معرفی می‌کند (داوری و رضا زاده، 1392: 92). 1-Chin   .

ضرایب معنی‌داری Z (مقادیر t-value) ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

ضرایب معنی‌داری Z (مقادیر t-value) با استفاده از این مقدار می‌توان صحت رابطه‌ها را در مدل سنجید. با توجه به در نظر گرفتن سطح اطمینان 95% در صورتی که مقدار این اعداد از 1/96 بیشتر شود می‌توان صحت رابطه‌ی بین سازه‌ها را نتیجه گرفت (حنفی‌زاده و زارع، 1391: 72).

روایی واگرا ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

روایی واگرا به منظور ارزیابی این نوع روایی از دو روش استفاده می‌شود: 1) ماتریس بارهای عاملی متقابل 2) روش فورنل و لارکر. روش اول، میزان همبستگی بین شاخص‌های یک سازه با آن سازه در مقابل همبستگی آن شاخص‌ها با سازه‌های دیگر را بررسی می‌کند و روش دوم به مقایسه‌ی میزان همبستگی یک سازه با شاخص‌هایش در مقابل همبستگی آن سازه با سایر سازه‌ها می‌پردازد.  در روش دوم، بزرگ‌تر بودن جذر مقادیر AVE هر سازه از همبستگی آن سازه با سازه‌های دیگر نش .

روایی همگرا ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

روایی همگرا طبق گفته‌ی گیفن[1](2005) روایی همگرایی، همبستگی زیاد یک سازه با شاخص‌های خود را نشان می‌دهد. بدین منظور از شاخص میانگین واریانس استخراج شده[2](AVE) استفاده می‌شود. مقدار این شاخص نیز، از 0 تا 1 متغیر است که مقادیر قابل قبول بالاتر از 05/ می‌باشند (حنفی‌زاده و زارع، 1391: 61). 4-Gefen 5-Average Variance Extracted   .

مقادیر اشتراکی ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

مقادیر اشتراکی[1] این معیار نشان می‌دهد که چه مقدار از تغییرپذیری شاخص‌ها (سؤالات) توسط سازه‌ی مرتبط خود تبیین می‌شود (داوری و رضا زاده، 1392: 89). مقدار مطلوب بزرگ‌تر یا مساوی 5/0 می‌باشد. برخی نیز 4/0 را ذکر کرده‌اند. با این وجود با توجه به مبانی نظری تحقیق اقدام به حذف شاخص‌هایی می‌شود که مقادیر اشتراکی آن­ها کم‌تر از 4/0 است. 3-Communality   .

تاریخچه تست MBTI (MYERS - BRIGGS TYPE INDICATOR) ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

تاریخچه تست MBTI (MYERS - BRIGGS TYPE INDICATOR) تیپ نمای مایرز- بریگز که اختصاراً  MBTI نامیده می شود یک ابزار سنجش شخصیت است که تمایلات و گرایشهای فرد را مشخص می سازد و نتایج ان تفاوت های ارزشمندی را بیت افراد سالم و طبیعی مشخص می سازد. تیپ نمای مایرز بریگز به افراد کمک می کند که خودشان، انگیزه ها، توانایی های موجود و بالقوه شان را بشناسند( کندی و کندی،  [1]2004).  کاتارين کوک بريگز[2] ، به شباهت‌ها و تفاوت‌هاي موجود بين شخصيت‌ها علاقه داشت و مطالعه&zwn .

روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) یکی از کارآمد ترین تکنیک های تصمیم گیری فرایند تحلیل سلسله مراتبی (Analytical Hierarchy process-AHP) که اولین بار توسط توماس ال ساعتی در ۱۹۸۰ مطرح شد . که بر اساس مقایسه های زوجی بنا نهاده شده و امکان بررسی سناریوهای مختلف را به مدیران می دهد.   اصول فرایند تحلیل سلسله مراتبی اصل ۱٫ شرط معی (Reciprocal Condition): اگرترجیح عنصر A بر عنصر B برابر n باشد ترجیح عنصر B بر عنصر A برابر n/1خواهد بود. اصل ۲٫ همگنی (Homo .

رگرسیون چیست ؟ ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

رگرسیون چیست ؟  بیش از 100 سال پیش در سال 77 فرانسیس گالتون (Francis Galton) در مقاله ای که در همین زمینه منتشر کرد اظهار داشت که متوسط قد پسران دارای پدران قد بلند ، کمتر از قد پدرانشان می باشد . به نحو مشابه متوسط قد پسران دارای پدران کوتاه قد نیز بیشتر از قد پدرانشان گزارش شده است. به این ترتیب گالتون پدیده بازگشت به طرف میانگین را در داده هایش مورد تأکید قرار داد . برای گالتون رگرسیون مفهومی زیست شناختی داشت اما کارهای او توسط کارل پیرسون (Karl Pearson) برای .

آزمون های پارامتریک ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

آزمون های پارامتریک (parametric tests) به ساده ترین بیان باید گفت که برای سنجش فرضیه هایی که متغیر آن ها کمی است از آمار پارامتریک استفاده می شود. متغیر های کمی به علت کمی بودن و واحد پذیر بودن از این ویژگی برخورد دارند که آنها را میانگین پذیر و انحراف معیار پذیر می کنند و به دلیل همین ویژگی معمولا برای استفاده از آزمون های پارامتریک، پیش فرض هایی لازم است که از آن جمله نرمال بودن توزیع جامعه است زیرا در حالتی که توضیع جامعه نرمال نباشد، میانگین و انحراف معیار، نمایی وا .

تحلیل آماری با اسمارت پی ال اس ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

نرم افزار مدل یابی اسمارت پی ال اس smart-pls از بین نرم افزارهای معرفی شده SmartPLS   یکی از نرم افزارهای عمده و مهم مدل یابی مسیر با استفاده از PLS می باشد. بنابر گزارش سایت SmartPLS.de بیش از 10000 کاربر در جهان از این نرم افزار استفاده می کنند. این نرم افزار به علت داشتن رابط گرافیکی کاربر بسیار ساده و قابلیت های تحلیلی گسترده به یکی از محبوب ترین نرم افزارها در این زمینه بدل شده است.   نگاهی به قابلیت های نرم افزار SmartPLS : Smart .

فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) چیست؟ ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

  فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) چیست؟   فرایند تحلیل سلسله مراتبی یکی از معروفترین فنون تصمیم گیری چند منظوره است که اولین بار توسط توماس ال. ساعتی عراقی الاصل در دهه 1970 ابداع گردید. فرایند تحلیل سلسله مراتبی منعکس کننده رفتار طبیعی و تفکر انسانی است. این تکنیک، مسائل پیچیده را بر اساس آثار متقابل آنها مورد بررسی قرار می‌دهد و آنها را به شکلی ساده تبدیل کرده به حل آن می‌پردازد. فرایند تحلیل سلسله مراتبی در هنگامی که عمل تصمیم گیری با چند گزینه رقیب و معیار .

رویکرد مدل‌یابی معادلات ساختاری (SEM) ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

رویکرد مدل‌یابی معادلات ساختاری (SEM) مدل‌سازی معادلات ساختاری یکی از انواع روش‌های آماری است که ابزاری در دست محققین جهت بررسی ارتباطات میان چندین متغیر در یک مدل فراهم می‌سازد. قدرت این تکنیک در توسعه‌ی نظریه‌ها باعث کاربرد وسیع آن در علوم مختلف از قبیل بازاریابی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت استراتژیک و سیستم‌های اطلاعاتی شده است. طبق گفته‌ی بیرنا[1] (2010)، علت نام‌گذاری این روش به  SEMبه دو دلیل است: 1) روابط میان متغیرها در این روش با .

رگرسیون لجستیک ادامه مطلب اشتراک گذاری مطلب در تلگرام

رگرسیون لجستیک در مباحث مرتبط با مدل‌های رگرسیونی، زمانی که متغیر پاسخ دو حالتی باشد، استفاده از روش‌های معمول رگرسیون خطی با مشکلاتی مواجه خواهد بود. استفاده از رگرسیون لجستیک برای وضعیت هایی که هدف آن براورد مفاهیمی چون "رخ دادن" یا "رخ ندادن" یک اتفاق باشد، یک انتخاب عالی و بی عیب و نقص است. زنده ماندن بیمار در طی درمان، بیمار شدن یک فرد، طی نمودن موفقیت آمیز دوره آموزشی توسط دانش آموز و … همگی مثال‌هایی از این نوع می باشند که معیار اندازه .

کار با نرم افزار amos پایان نامه

برچسب ,یک ,متغیر ,spss ,مطلب ,دهی ,یک برچسب ,برچسب متغیر ,برچسب ارزش ,در spss ,در حالی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


sokhan24 sctrans Wholesale NHL Edmonton Oilers Jersey New Styles on Sale. mojedaryase ارزان سرا ·٠•●گراف کو اخبار تکنولوژی دیجیتالی دنیا 97171642 گراف تور (.♡ناشناخته